Зібрала на долоні пташенят,
Довірливо принесла вам до хати:
Водиці трохи дайте, та зернят,
Їм простір дайте - високо літати!
Давно вони вже просяться в політ,
В гнізді сидіти довго їм несила!
…Ви ж в годівницю підкладали лід,
Ви підрізали помисли та крила,
Шалені круки каркали здаля,
Ховаючись за різні циркуляри…
…Птахи летять! Далеко вже земля,
Громи позаду, блискавки та хмари!
Не зупинити – вільний той політ!
У кожного в душі – озвуться вірші
Що я з любов’ю випущу у світ
Свій, власний, незалежний, вільний, ІНШИЙ.
І правильно - хай літають!Став у чергу за примірником Творчих Вам злетів!
Ірина Лівобережна відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Друже, напишіть мені листа. Є збірка - минулого року видання, де ці, та інші вірші представлені - двома мовами. Там є ще Уляна Задарма та Сокольник. ТРИ в ОДНОМУ. СОНЯЧНІ РУНИ ПОЕЗІЇ