Я бачу цю ніч,
Глибоку цю ніч,
Поверхня її,
Холодна до тебе.
Вдивившись у тьму,
В живу й не живу,
Як мрак, що спалахує й гасне у небі.
Я хочу в цю ніч,
Прожити цю тьму.
Я хочу побачити мрак, як дзеркали.
Ні слова вночі не мовили й ми,
Але багато тоді ми сказали.
11. 07. 2016