Одні тікають від війни
Десь за кордон, на заробітки.
Живуть без почуття вини,
Страшних подій далекі свідки.
А інші залишають все,
Достаток, славу, визнання.
Любов на крилах їх несе –
Сини народу їх звання!
Ідуть свідомо на війну
Найкращі з кращих, патріоти!
Найвищу платять там ціну,
Бо смерть не розбирає, - хто ти?
Водій, айтішник чи співак,
Що в опері співав в Парижі,
Василь славетний був козак
І мав талант навдивовижу.
Він не ховався, не тікав,
А повернувся в Україну,
Щоб захистити, бо кохав
Її єдину – Батьківщину.
Слова із Гімну не пусті,
Для нього це життєве кредо
Він був Людиною в житті,
А на війні«Міф» було псевдо.
Він душу й тіло положив,
Земля вкраїнська кров ввібрала,
Заради неї вмер і жив,
Герою вічна пам'ять й слава!
“Міф» буде жити у серцях,
А голос кликати до бою.
Душа у шрамах і рубцях,
Душа обпалена війною…
***
В той час, коли загинув «Міф»,
На фестивалі джазу в Львові,
Еліта довбана, на гріх,
Гульбу влаштовує на крові….
На Донбасі 29 червня в районі Луганського загинув славетний український оперний співак Василь Сліпак, який служив у ДУК "Правий сектор". Він вже 20 рорків проживав в Парижі і 19 років співав в Парижській опері… Вічна пам'ять герою! На жаль в цій війні Україна втрачає найкращих, справжню еліту. А ця «довбана еліта» і далі буде піаритися і пудрити нам мізки.
30. 06. 2016 р.
Дякую Вам за вірш, боляче читати, бо кричать і душа і серце кожного вкраїнця: "До поки?",а відповіді немає та й чи буде в найближчий час. Царство небесне Василю і іншим, що віддали життя заради нашого світлого майбуття.
Мирослав Вересюк відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00