Такі як ти, давно не в моді, що розуміють глибину класичних фраз.
Такі, що не ховають кісточок в комоді, та і нема скелетів, в тисячах образ...
Такі як ти, живуть на Сході, чи просто, десь далеко від людей.
Коли в очах бринить-блищить в свободі, біжать в реальностях думок й ідей...
Такі як ти, роботою вбивають душу, словами діловими забивають почуття.
Але, мабуть, таки зізнатись мушу - такі як ти, вартують цілого життя...
В таких, не душі - цілі океани, а як кохання, то на все життя,
Лише такі як ти, лікують мої рани, і феніксом палають почуття…
Але тепер, зовсім якщо по правді, то я шукати схожих не посміла,
І не повторяє Бог помилок, лиш насправді, я повторити знов і знов зуміла...
#Іоанна_Пекун