Ти написав нам пісню "Про Маму",
Так щиро, без зайвого обману.
Про "Ржаві Люди-Кораблі",
Що опускаються нижче рівня землі.
Любов сховав "До Себе В Серце",
Навік, до неї, закривши для сторонніх дверці.
Яскраво змалював у Своїй пісні місто "Львів",
І жив лиш так, як Сам того хотів!
В Тобі так вирував безмежний океан ідей,
Ти гарно описав "Місця Щасливих Людей"!
А на концертах люди рухаються в ритм "Танцю Пінгвіна",
Ти гордо, мужньо, впевнено всім заявив, що "Сам Собі Країна"!
Шкільні роки у пісні "Випускний" згадав,
Неоціненний скарб майбутнім поколінням передав!
Ніколи Ти не вівся на "Гламур",
Засуджував в піснях продажних шкур.
Ти - той "Добряк", яких у світі так бракує,
На радіостанціях "Історію" про "Кінець Фільму" кожен чує...(с)