Ой засвіти сонце у моє віконце,
Вивільни тепло, що пройде крізь скло.
Вмиватись починаю і тебе чекаю,
Як річка гирло, й те, що вже пройшло.
Бо моє минуле - мрії, що поснули,
Як їх розбудити - можна світ творити,
Бо все це моє, моє "я" там є.
Та лиш зміг спинити те, чому світити.
Світи моє сонце у моє віконце,
Зайди в всі шпарини, лий з крану перлини.
Хай стоїть світильник вимкненим. Будильник
Ти, що час зупине для початку днини.