Я тебе тримаю,
Ти в мені палаєш,
Ніжними губами
Пісню свою граєш.
Це любов і буря,
Вони - неспокійні
Полум'я Амура,
Та ми в ньому вільні.
Я тебе ховаю
У глибинах думки,
Ти мене проймаєш,
Садиш незабудки.
___
Любов і буря. Гарячі і нестримні,
Сьогодні ми зливаємось в одне.
Любов і буря. Холодні і проникні,
Сьогодні наше - абсолютно все...
___
Я у тебе входжу
Твоя душа - моя,
Думати не можу,
А ти тремтиш так вся.
Ти в мені осіла,
Як пісня у душі,
Ми друг друга гріли,
Як сонце навесні.
Хай так буде знову,
Горить хай наша кров,
Ми не вірим в долю,
Лиш в бурю та любов...