Яка потрібна річ - цей телефон,
що всім на репутацію шле фон.
Як гарно номери у когось брати,
шкода, потрібно телефони мати.
Не в тому річ, що добре телефона
мати, це для друзів перепона,
і більше для них тебе немає,
ніхто не хоче знати і не знає,
вони тебе обманять, їх слова
вище звучать, ніж власна голова.
Невже такі усі байдужі?
Всі здоровані, усі дужі.
Напевно, нас є так багато,
ти станеш перед ними винувато.
Їм байдуже, говорять добрим тоном,
до тих хто ходить в школу з телефоном.
Бувають бійки, неприємне слово,
повторюються все якось ново.
І тобі добре? Ти їм друг,
та біля тебе замкнутий вже круг.
Тепер інакше, може ліпші друзі,
і ти міняєшся, вже скоро будеш в вузі.
Це так жахливо, як на тобі гніву тонни,
і ти міняєшся, як тії телефони.