Забуті Богом, ми любили залишатися в пустелі своїх мрій
Забуті Богом,
Ми любили
Залишатися в пустелі
Своїх мрій.
Забуті Богом,
Ми хотіли
Не переставати вірити..
І ціль,
Така далека й не доступна
Не дала дихати..
Блакитна біль
Пройшлась по венам.
Сонце. З неба сіль
Тече на рани.
Сумно. Звідусіль
Прив'язані кайдани.
Й крізь тумани
Ми надіялись на плани
Зустріти сонце разом!..
Тепер ми дивимось в екрани
В надії зрушити вулкани
За допомогою Нірвани.
Знову біль.
І вчора біль.
Заради божевіль
Ми ризикнем.
Усім.
Шухляди не провітрених
Квартир. Забуті гами.
Драми.
Я тут. Ти там.
І до нестями
Клянемся небесами
Не забувати щастя,
Радості між нами.
Всміхаючись думками.