Я люблю тебе, братику Андрійку,
Для тебе стовпчиків шлю трійку.
А пам’ятаєш, хто така Ісако,
Як ми бігали при однім озерці.
Ти мій Кай з мультфільму Ninjago,
Запалив вогник у моєму серці.
Ти ростеш сильним і веселим,
Таким, як цього хочеш ти,
А радості тобі ще більше вселим,
Бо з тобом хочем час гарно провести.
Хай твоя доля буде, як кіт Чеширський,
Той, що не вписується в реальні графи,
Щоб ти ріс вольовий і богатирський.
Із щирим серцем для тебе ці строфи.