Життя, мов пісня,проспівав і все,
Бурхливі оплески, або розчарування,
Продюсер – доля кожного несе,
Не залишаючи нам права на вагання.
Ніхто не знає, де його причал
Де буде шторм, а де життя лагуна.
У Господа для кожного свій план,
А ми лиш граєм на життєвих струнах.
Життя, мов пісня, проспівав і все,
Залишиться по нім порожня зала,
Між небом і землею понесе
На крилах Ангел, що не доспівали.
Життєва пісня в кожного своя,
І скільки в ній куплетів, не важливо,
Важливо, щоб її ти доспівав
І сцена, щоб тебе не полонила.
01.06.2016
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Пані Надіє, вдячна ,що підтримуєте мене і заглядаєте до моїх світлин. ніяк не наважусь Вам зателефонувати,щоб познайомитися.Знайшла Вашу сторінку у фейсбуці
Гарний вiрш, Леся. Дуже точно ви пiдмiтили, що життя минае, мов звучить пiсня. А пiснi ж бувають рiзноi якостi - бувають якiснi, бувють не дуже якiснi, а бувають дуже неякiснi.
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Рада спілкуванню. Спасибі за коментар Щасливої Вам життєвої пісні