Це почуття оспіване митцями усіх часів, епох, років…
Воно, як непохитна брила, пережило всі війни й катастрофи.
Воно доступне всім і бідним і багатим,
Малим, старим та навіть звірям.
Це почуття, ми називаємо – коханням…
Для кожного своїм, індивідуальним.
Для мене це - ти.
Один на світі ти.
Такий рідний ти.
Такий коханий ти.
З тобою я прокидатися хочу,
Радіти життю і плакати з горя,
Тільки з тобою хочу все пережити.
Тільки з тобою дорогу пройти.
…
Це почуття оспіване митцями…
Так глибоко пронизана ця тема.
І тільки з тобою я хочу її відчувати.
І тільки тебе я буду кохати.