Де широкі лани і високі тополі,
Де завжди чути спів солов’я,
Де кохання є нерозлучне –
Там Батьківщина моя.
Де волошками вквітчане поле,
Де струмки невгамовно течуть,
Де матуся співа колискову, -
Там чути мову співочу мою.
Незалежно від того, де я живу,
Незалежно від того, що я роблю,
І чи вдома я буду чи в чужому краю,
Я завжди пам’ятаю Батьківщину свою.