Скажи мені що сталося,
Друже мій старий,
Що ми отак розсталися
Провівши погляд лиш німий?
Скажи мені що трапилося
Приятелю мій,
Та дружба, що була,
Невже тут померла?
Ой, Друже, всі ті сміх і сльози
Що разом ми пережили,
Десь загубилися в уламках прози,
Десь їх роки минулі забрали.
Як нас багато там було,
В ті теплі дні, в ті снігопади,
А зараз пустка на душі,
А зараз спогад лиш про гради.
Хтось каже дружба не вмира,
Ті хто є друзі ті навіки,
Ой як же пісня ця сумна,
Зажди, я тільки витру сльози.
Ти скажеш, що таке життя
Що одбираємо себе самих у себе,
І так крокуємо у майбуття,
З новими друзями, з новими нами.
Можливо так, ти, друже, так правий,
Можливо то таки на зміни,
Та чи ж колега мій старий
Не можем жить без тої переміни?
Як би хотілося ще раз,
Посидіть разом, помовчати,
Щоб нас багато, ще лиш раз,
Щоб разом весело сміятись.