Ніколи не знаєш - із чого почати?
Завершиш усе - тоді розпочнеш!
Залишилось тільки тихо мовчати,
Про те, чого наразі не осягнеш.
Закусити губу посеред кімнати,
Дивитись у стелю годинки так дві.
Мугикати щось, ніби пісню співати,
Зрозуміти - думки ще дуже малі.
Літати далеко безмежним краєм,
І падати, боляче розбившись об скелю.
Заслужити на мандри солодким раєм,
Посеред квітів збудувати оселю.
Зробити чайок із пахучих травинок,
Влягтися до сонця посеред ромашок.
Складати картину із неба частинок,
Слухати милозвучний спів пташок.