Я так хочу загубити свою кризу між скель,
дуже хочу загубити свою кризу між скель,
Я зірвався з петель,
Полетів від петель,
Я так хочу загубити свою кризу між скель.
Та не можу загубити свою кризу між скель,
Вже не можу загубити свою кризу між скель,
Мої двері летять
від далеких петель,
Щось не можу загубити свою кризу між скель.
Я втомився вже губити свою кризу між скель;
Намагався заховати свою кризу між скель.
Мої двері не мають
ні замка, ні петель,
Я пекельно загубився в тихій кризі між скель.