У душі полум'яний вогонь,
І серпаночки сяють прозорі...
Ти устами торкнувся долонь,
Навіть з неба попадали зорі...
Сяйво ніжне, картина чудес,-
Тихо ніч затулила портьєри...
До небес нас відносить експрес,
Ми коханням здолали бар'єри...
Шелестить очерет у воді,
Та й не спить у цю нічку природа...
Ми з тобою, іще молоді,-
Нам чарує серця насолода...
07 05 2016 р
Вікторія Р