Я чув уже твою промову,
Наперед мені готову,
І ти усе суєш оту відмову.
Хоча б придумай нову.
Я світом всім доконаний чекав
Немов той переконаний кричав.
І навіть знову б вас уже життя шукав,
Лише б якби про те що знайду знав.
Я дякую Вам за усі тепла моменти.
Ми висунули останні аргументи.
Я Вам віддав свої останні документи,
Ви поводились, ніби ми конкуренти.
А тепер собі не знані ми стали інфіденти.
І вставши з самого рання,
В мене було одне бажання,
Тобі з ним передати вітання,
Та я згадав що було вже прощання.
І дивлячись на довгий час
Я бачу, що не буде нас.
Не можу я забути Вас.
І коли почнеться той світанок,
Настане той перший ранок,
Ти, вийшовши на ганок,
Знай, то був останній танок...