Перший крок, у дитсадок, у школу
Збираюсь з силами відчути запах волі.
Побачив і почув, твого цвітіння насолоду
Гематому між тобою і мною, перекрив льодом.
Другий крок – залишити,
Дитинство і рідного дому стіну.
Уже склав інструменти на полку,
Ти ж завжди хотіла, щоб я був вовком.
Ну а поки ти
Збираєш цукерки із кожного двору,
Я зійду з дороги
Тремтячий, гарячий наче хворий.
Третій крок – вперед.
Ти ж завжди хотіла, щоб я був вовком
Відкусив собі ногу
Крок вперед, два назад до твого дому
До повзу я чи ні?
Сам себе з’їдаю.
Знайомий силует у вікні
А очей не знаю.