Я залишуся Вашим спогадом,
Безіменним прозорим привидом
Чи згасаючим сонячним променем,
А, можливо, просто людиною.
Я сховаю від Вас всі погляди,
І в очікуванні весни
Ви ніколи й не здогадаєтесь,
Що були для мене усім.
Ви залишитесь моїм полум'ям,
Не іскрою, як інші лишались...
Ті "вдаряли лише у голову",
Ви у груди мені ввірвались.
Я боюся всіх Ваших дотиків,
Я тримаюсь від Вас на відстані.
Ви залишитесь моїм полум'ям,
А мені хоча б стати іскрою.