нічні озера і річки
птахи у небі тиша й спокій
над головою милі зірочки
трава і ліс,намет,попіл...
о гори, горе моє миле..
розкидані сліди перебування
і нічного бешкетування
твоїх гостей.страх...
мотлох і розруха,пластик
десь під деревом недопита медовуха
і сонце з-за гори...
після дощу...
я далі йду по річці до вершини
я впевнено просуваюся вперед
десь позаду залишається мій намет,
але місце побачене ше вчорашньої днини
спокою не дає...
в моїх горах нажаль воно не є єдине..