Не місце може прикрасити доброчесність,
але доброчесність місце.
«Бджола»
«Слава Нації!» — луна повсюди в Інтернеті,
«Смерть москалям!» — відказую на приязні слова.
Сиджу надалі за І-нетом,
Я пишу викривальні памфлети.
Встигаю зиркнути відтак на цікавинки світові,
Бавлячись половою в тенетах Нету мовною.
Нічогенько не світе мені,
Дурноляпні ідеї у голові.
Таки тихесенько мережу біленькі аркуші мережі,
Чіпляючи на їхні шпальти словесне дрантя.
«Не тре’ оплесків! — пишу, —
«Я вже завершую статтю».
30.12.2015, Золотоноша