Так буває, інколи,
Не хвилюйся, не плач...
Ми не можемо йти разом, все життя,
Пліч о пліч…
Не хвилюйся, це зовсім не зрада,
Це просто життя наше…
Ми не давали обітниць,
Нажаль, чи на щастя…
Ми жили одним днем,
Що залишилось на згадку?
Не хвилюйся, згадаємо завтра,
І вчора, і сьогодні, й минулі дні…