Мам я рідко тобі говорив,
Що люблю тебе!
За те, що житя дала мені,
Та просто за то, що ти в мене є.
Ти одна така на цілому світі,
І хоч щкоди багато я роблю,
Ти мене не покидаєш,
Ти просто ніжно мене обнімиш, і устами своїми ти мене поцілюєш.
І коли в мене буде дочка.
Хочу щоб вона була як ти,
Така ж красива, ніжна і чутлива,
Схожа на матінку мою.
Вибач ти мене, що рідко я тебе вітаю.
І прошу в Бога лиш одне,
Щоб посмішка не зникала з твого лиця,
Мам я люблю тебе)..