Емоції, які переживають,
Звучать сильніше,
Ніж слова, якими їх описують.
А ти щиро, щиро! Обіцяй мені побільше драйву.
Обіцяй мені ще більше палкості в словах,
У рухах, жестах, і геть, і геть в усьому
Чого не можуть дати нам на небесах.
Бо ми - це наші почуття.
Без них ми зранені від тиші душі.
Загублені й знелюблені в руках,
Що гріють нас, та любити більш не мусять.