Я серце своє міцно джгутом зав’язала
Він випав з мого простору, пропав
Я не займала себе іншими, забути все бажала
А він лиш мої спогади топив
Я знала, що жити так не мушу
Постійно чекати його відповідей, дій
Та чортів геній повторно вліз у мою душу
Вернувся й тихо вирвав серце із грудей.