Таємні зустрічі, пристрасні поцілунки,
В міцних обіймах час минає дуже швидко.
Вогні нічного міста - єдині мої свідки,
У діях мало змісту, іду куди і звідки?
Мені не треба цигрок і алкоголю,
Ти - мій наркотик, а я твоя до болю.
Один кохає більше - така вона любов.
В ночі мені насниться сон, що вже на волі.
Не пам'ятаю як все починалось.
Чи знала я, що будеш ти дорожчий
За того, з ким я проживаю зараз?
А відповідь ти знаєш, звісно знаєш...
Не переймаюся, що інші скажуть
Жорстокі люди з погляду моралі!
Коли себе не тямиш ще із кимось -
До біса паспорт та до біса ролі.
Побудь зі мною, побудь благаю,
Так мало часу, скажу зізнання:
Я прагну муки, я прагну раю -
Дев'ятий вал твого кохання...