Весняний вечір надворі
І в небі линуть журавлі
Летять із вирію додому
Невчувши навіть і про втому.
Їм світить місяць і зірки
І небо все весняне у красі,
І я на небо задивився
І наче знову народився.
У цей чудовий Божий світ,
Де все в гармонії співає
Творцеві славу вихваляє
І навкруги все знову оживає.
Щоб луки і лани зазеленіли,
Щоб квіти і троянди розцвіли,
Щоб у квітках метелика спіймати,
І трепетно в долонях потримати.
Й сказати радісно: лети вперед
До сонця, до тепла, до красоти.
А я любуюся весняною порою,
Що Бог створив все величчю святою.
І хай серця розквітнуть наші як весна,
Мов те широке поле і дібров краса,
Щоб всі змогли завжди цінити Божу красоту
Й прославляти Його за любов і доброту.