Людмило, це аж сьогодні даю відповідь на Ваш коментар.. Чомусь 3 роки назад цього не зробила. Зайшла цей вірш виправляти, бо це один із перших віршів, то він був технічно недосконалий, а зараз готую збірку і вже дійшла черга ці вірші виправляти.. Нелегка доля в цієї сирітки була. Після того, як не стало мами в цієї дитини, то від неї відвернулась вся родина по батьковій лінії.. Це була важка психологічна травма для дитини.. І тут я описала один випадок із життя дитини. Згадали про цю дитину вже коли ця дитина виросла і стала вже сама мамою і в неї все в житті стало гаразд, та вона так і не змогла найти сили їм пробачити.. Чомусь стільки неправди, стільки випробувань випало на плечі цих дітей ( її і братика), що їх просто хочеться описати, хоча б поверхнево.. Дякую за щирі слова!