Я бачу небо, бачу зорі
Стою й не знаю,
Скільки ще чекати долі,
Коли тебе без тями я кохаю.
Жаль не знаєш ти як мені тяжко,
Як мучусь я ночами,
Що немає мені щастя,
Коли не любиш ти, а я люблю без тями.
І вітер сильно віє,
І я кричу щосили,
Бо вже котрий день стою і мрію,
Коли ти скажеш мені мила?
Коли ти скажеш, що любиш?
Коли зумієш той туман перебороти?
Коли зрозумієш що мене ти мучиш?
Коли стоятимеш навпроти?
Я скажу тобі одне, кохана,
Тебе не зможу розлюбити,
Бо тільки ти для мене та жадана
За для якої готовий все зробити...