Ще один рік
"Патріоти" віддають шану
Квіти й вінки, а тобі так хотілося б вчинків
Новий час пік
Твоя Ненька в болючих ранах
Соромно за байдужих нащадків Кобзарів і Бандуристів
Ще один день із
Ще один гострий ніж
Спина закровоточить, сльози зі смаком зради
Квіти на завтра як хмиз
Поряд забутий вірш
І цей порційний біль - людськості вада