Слово « Жінка» наповнене глибоким змістом. Це вищий щабель розвитку, чим стать. В ньому закладено «початок початку» земного буття. Якби Бог не створив жінку, не було б людства. Цей феномен Вищого Розуму – уособлює найглибші почуття:краса,ніжність,стриманість,толерантність,чуйність,гармонійність, мудрість і Любов. Земля була б чорно-білим конгломератом, якби не було Природи, що народжує!
Жінка – це продовження життя, одухотворений образ Божого промислу.
Нажаль епохи спотворили це Боже створіння: чи то в силу еволюції вільної волі, даної Господом,чи то в силу первородного гріха ??? Зовсім скоро людство буде волати до Творця «шукаю Жінку» - в повному розумінні цього словосполучення…
Слабка половина людства стала не те щоби сильною, вона вдягла на себе «залізного монстра». Краса спотворюється силіконом і різноманітними штучними, надприродними принадами. Ніжність стала спокусою, стриманість – непокорою, чуйність – жорстокосердям, гармонійність – безладом в душі, мудрість – зарозумілістю і недалекоглядністю, а Любов – розпустою !!!
Істина, «краса спасе світ», втрачає свою магічну силу, бо краса губиться за неприродними масками жіноцтва.
Ще не пізно, подивитися нам, жінкам, у дзеркало своєї душі і відродити те, що дійсно спасе цей деградуючий світ!!!Тоді Свято Жіноцтва буде не раз на рік, воно буде кожним днем, Днем, який дає Світло і Любов всьому живому на землі!!!
Зі святом всіх жінок і з надією, що ми зможемо повернути істинне значення слова «ЖІНКА»!!!
О.Бойко
Добрий вечір, Лесю. Мабуть воно так...чомусь хочеться бачити природньо-чисту красу, щирість почуттів. А сьогодні все просто - всьому своя ціна...і краса за гроші і почуття теж. Гарних вихідних і море квітів..
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я вдячна Вам Зою за розуміння,хай Господь дарує Вам і стинне жіноче щастя
Дуже мудро і слушно, до речі для самоочищення жіноцтва, написано, як я розумію. Нічого спірного чи надуманого не знайшов - чогось Сергій не дочитав до кінця. Або ж не поділяє цих поглядів - то його скарб, не зважайте, Лесю.
Зі Святом вас!
леся квіт відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Щиро Вам дякую за розуміння і підтримку Дякую за вітання