Ти вірний друг, таких ще тільки пошукати,
І знаю, що на тебе покластися я можу.
Ти завжди зрозумієш, не будеш дорікати,
Лише найкращі риси щораз в тобі знаходжу.
Я хочу побажати, щоб кожен день був різним,
А успіх і удача , як тінь - з тобою всюди.
Хай не скупиться доля, даруючи сюрпризи
Завжди живи на повну, що б не казали люди.
Будь сильним і хоробрим та не втрачай терпіння.
Ніколи не здавайся, коли ідеш до мрії.
Цей шлях завжди нелегкий, та сонячне проміння
Тобі його освітить, як в серці є надія.
Бажаю, щоб відвідав десятки нових місць,
Щоб снідав у Берліні, вечеряв вже у Празі.
Лиш рухайся вперед та не сиди на місці
Можливостей мільйони, ти ними скористайся.
Багато слів сказали тобі в цей день всі рідні
Тих слів, що зігрівають в таку холодну пору.
Увага і турбота – нам завжди необхідні,
Вони нас надихають, ми з ними йдемо вгору.
Ти бережи кохання, це нині скарб безцінний,
Цінуй найкращих друзів – тих, що завжди з тобою.
Хай вогнище сімейне завжди буде нетлінним,
А труднощі й незгоди – обходять стороною.