чекати тебе у сні,
шукати у кожнім дні,
ламати страхи вщент,
щоб просто зустрітись ще.
пити ту каву, що й ти,
і вірити, що світи
навіть якщо чужі,
колись зіткнуться на межі
за гранею
і небеса, в які ти не віриш,
та я
нам подарують колись
один одного...
просто озвись!