Якщо принизиш мене перед натовпом
І посмiєшся над усiм,що в мене є-
Це зрада,але я стану адвокатом,
Щоб виправдати зло твоє.
Недолiки i в мене є,я виставлю їх на судi,
Хай посмiються над моїми,може забудуть про твої.
Ти втратиш i мене й мою довiру,
Але одержиш славу-суд винесе менi вердикт,а тобi повiре.
Моя ганьба врятує знов твоє iм я.
Нехай всi думають,що переможець-ти,
Насправдi- я,бо в жертву я себе вiддав заради любовi
I впевнений,що ти її достойна.
Заради твої правоти вiзьму собi твої грiхи і вiдбiлю тебе я знов.
Не бiйся так любити й ти, бо це є справжняя любов.