Як швидко роки пролетіли,
мов короткометражний фільм.
Тебе приніс лелека білий,
я вже ходила по землі.
«Дарунок долі це напевно,
Маленьке і чудне дитя,
Тепер є іграшка у мене»,
-тоді роздумувала я.
Та зовсім скоро зрозуміла,
Що роль змінилася моя,
І враз дорослішою стала:
- У мене менша є сестра.
Життя летить,не знає втоми,
Як всі ростуть і ми зросли
І від гнізда батьків злетіли,
Своє гніздечко кожен звив.
Сьогодні, Ти, моя сестричко
Така чарівна й молода
І сумувати не потрібно,
Що десь загублені літа.
Живи, дерзай на радість долі,
Упевнено йди до мети
І у Своїм життєвім полі
Віночок успіху сплети.
Нехай ніколи не погасне
У твоїм серці доброта,
Хай осінь не прийде невчасно,
І літом ще цвітуть літа.
Хай спокій у душі панує,
Щодня приходить щастя в дім ,
З Тобою Ангел хай крокує,
Живи з Любов’ю в світі цім!!!!
Тобі б я прихилила Небо,
Та це не в силоньках моїх.
Тому прошу Його, для Тебе
Хай шле всі милості свої!!!!!!
20.02.16р.