Коли та хвилина життєва сумна
Гнітить мою вбогую душу
Тоді я в молитві спішу до Христа
Бо Він є опора і сила моя
Спішу до Ісуса
Спішу до Христа
він Сльози любов'ю осушить
І парус надії підніме в борні
Зміцнить мої слабії сили
Коли буря зла завиває навкруг
І вітер сумний жене хвилі
Тоді піднімаю я очі увись
Там в небі черпаю я сили
і вітер втихає і сходить зоря
Промінням ясним зігріває
До неба, до Бога подяка луна
Бо Він моє серце зціляє