…безсмертя людини в слові, заслугах і діяннях.
Ф.Бекон.
Життя людини - маленька мить у безмежному всесвіті: спалахне і погасне. Як потрібно прожити це життя, щоб зігріти всесвіт своїм теплом і після смерті залишити в пам’яті людей часточку своєї душі
Життя Віри Іванівни є саме тим прикладом, коли віддаєш усю себе людям і продовжуєш жити у серцях рідних, друзів, учнів навіть після смерті.
Зразкова дружина, матір, вчитель, спортсменка, тренер-всі ці слова про неї, шановну Віру Іванівну.
Щоб вона не робила, всюди вкладала часточку свого серця. Кохати раз на все життя, тренуватись, виховувати чемпіонів, вчити-прививати дітям любов до фізичної культури й здорового способу життя.
Багаторазова чемпіонка України, чемпіон товариства «Буревісник»- скільки сил і праці вкладено в ці досягнення; далі робота у школі, де її усі любили та поважали: і діти, і батьки, і колеги.
Завжди весела, усміхнена вона, здається, випромінювала добро і кожному старалась прийти на допомогу.
Прикро, що саме такі світлі люди покидають нас передчасно.
Світла пам'ять про Віру Іванівну назавжди залишиться в серцях людей які її знали
Українець Андрій – бувший учень ЗШ №24-викладач Медичної Академії