а є ще хвилі: різні й милі
є такі, що в приємному милі
інші сильні і страшні, як диявольські крила
або ж такі, що ломлять криги милі
хвилі знищують й вбивають,
сотні душ там помирають
деякі ще гірше: у невідомості літають
ні в житті, ні в смерті перебувають
хвилі долати, це не пісню співати
це, коли, здається, хочеться усе кидати
але знаєш точно: не можна залишати
треба плисти тільки вперед, назад це — смертний вирок підписати
одне лиш треба пам’ятати,
що хвилі існували й до, і після тебе будуть існувати
а що ти зможеш показати?
чи ти герой, щоб усе це пройти й подолати?