Я з тих, що спати не дасть спокійно,
Я з тих, хто не може сміятись в обличчя,
Я з тих, біля кого не дихають рівно-
Мені ні розпуста, ні скромність не личить.
Я з тих, що під ребрами, там, міцно-міцно,
І в кожному сні з нереальним вогнем.
Я з тих, хто завжди обійматиме ніжно
Із навіть уввігнаним в серце ножем.
Я з тих, кого бачиш у всіх перехожих.
Підкосяться ноги. Сповільниться крок.
І ти вже не зможеш, і ти вже не схочеш
Нічиїх обіймів, нічиїх зірок.
Я з тих, що доводять до приступів люті,
А потім дарують політ і екстаз,
І знову краплями меду в грудях,
Полином гірким кожен раз.
Я з тих, що любитимуть аж до останку,
Я з тих, кому всі таємниці вночі
Без масок, брехні і прикраси розкажуть.
А потім залишать напам'ять дощі.
_____
Я з тих, що в душі. І кого пам'ятають.
Якби ж бути з тих, кого не відпускають.
12.01.16.
Ви з тих, бiля кого не дихають рiвно?
Ви з тих, iз км спати не можна спокiйно?
Ви з тих, кому личить екстаз, а не тиша?
У вашiй квартирi не житимуть мишi.
Robbery відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
"увігнаним"; "на пам'ять"; в першому рядку треба "не дають спокійно"
Robbery відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
уввігнаним - згідно правил з двома "в";
на пам'ять - окремо;
"не дають спокійно" - це інша часова форма,
"не дасть спокійно" - унівесально щодо однини і множини.
Дякую!)