Можеш вічно кричати -
Мовчи!
Можеш шось поміняти-
Тихіше мовчи!
Можеш тихо брехати-
Бреши!
Можеш смерті бажати-
Живи!
Можеш гірко ридати-
Всміхнись!
Можеш днем милуватись-
Спіши!
Можеш душу продати-
Продай!
Можеш все проміняти-
Нехай!
Став над стадом-
Гордись!
Помилився в дрозі,
Шукай і борись!
Втратив все-
Ти ж нічого й не мав!
Друже лиш би собі не збрехав!
Обмовив себе!?
З цим не барись-
Рано помреш...
Чи, зарано - колись.