В тебе не виходить –
В мене не повинно,
Та й прохати годі,
Хто із нас дитина?
Я тобі щасливу
Долю віщувала,
Як нагряне злива,
Знай – мене не стало…
Як відчуєш: тепло –
Знай: це на прощання
Подарунок – стебла
Нашого кохання…
Як відчуєш щастя,
Знай – моя заслуга,
Може, якось вдасться…
Дякую за друга,
Дякую за поруч,
Дякую за разом…
Підійматись вгору
Час. Прощальну фразу
(Ким були, ким стали
Так і не затямив)
Прошепчу устами:
Я пішла востаннє…