Дим сигаретний - мою душу покриває ,
В крові бурує никотин,
І алкоголь допомагає ,
Залікувати сильний біль .
Болять не рани , що тілесні
А ті які в душі моїй ,
Які далеко затаїлись ,
І тяжко лікувати їх .
Як не старався я забути ,
І стерти спогади свої ,
Які всередині засіли ,
І також причиняють біль .
Як не старався я забути ,
Ось ту яку я покохав ,
Яка зі мной не хоче бути ,
Не є її я ідеал .
Таке життя ну що ж поробиш ,
Змиритись треба із цим всім ,
Шукати іншу вже дорогу ,
І лікувати цю хворобу .
Хтось говорив що без кохання ми ніхто ,
А тут все навпаки чогось,
Ми без кохання радіємо життю ,
З коханням ми страждаємо чомусь.