ти - чоловік вищої якості
завдання твоє - засівати поля ласки
на тілі Жінки
щоб опісля збирати багатий врожай
бо чоловік ти мужній
що оперезався надійністю
ти спиш з нею і з нею ж прокидаєшся
коли поряд Жінка
романтика для тебе, чоловіка
це жарене м'ясо і розстелене ліжко
це хвилясте волосся і ніжні плечі Жінки
ти - створіння вередливе
бо задовільняє тебе тільки сім'я і діти
ти - чоловік справжньої породи
який готує сніданок і цілує пристрасно
при зустрічі і на прощання
бути чоловіком - місія тобі підвладна
коли за руку міцно Жінка тримає