Водохреща з морозцем завітала
Люд хрещений до річечки позганяла
Віруючі і не дуже всі з банкАми
І місцевий батюшка цвях програми
Водичкою свяченою поливає
А народ тупцюється, замерзає
сміливіші гуртуються, йдуть до річки
Один одного підштовхують у водичку
Хтось пірнає голяка, хтось в сорочці
Позмерзлось все на світі в бідних хлопців
Гріх зникає, наче пар, на тілі народнім
Всіх вітаю від душі з Хрещенням Господнім!