Під час шляху до згоди спитати пораду буде занадто.
Маячня навколо кола друзів й майбудтя прийнанні схожа на прояв минулості й тремтіння серця.
Все через долю бути сьогодні у якості суцільної сутності, як сполуки вцілому.
Краще заради вічності прийняти необмежену можливість розуміти речі які не є речами.
Безглузді ознаки людства нагадують шалений вираз погляду на себе ззовні, але нутро буде приховано за виразами сумління.
Починати треба з істоти яка живе в твоїх сумних очах, що мріють мати посмішку.
Раптово думки перетворяться на здатність діяти, речовина почне нове циклічне коло.
З новим розвитком бажань буде істотно ділитися шлях на стежки з різнокольровим забарвленням цікавих виразів мети.
Потрапивши у трикутник протидій не роби коло помилок.
Потрібно вирішенно й з глуздом йти до суті ставлень.