Я так жадаю жити із тобою,
Щоб прокидатися в обіймах на світанку
Від поцілунків ніжних, як весною
Від променя, що світить крізь фіранку.
На вихідні ходити у кіно,
По магазинах і гуляти вдвох під снігом,
Щоб був свій дім, свій світ, своє вікно,
Щоб бути поряд з найріднішим чоловіком.
Я буду проводжати на роботу,
Вечерю готувати тобі буду.
До тебе проявлю усю турботу
Й про ніжність я ніколи не забуду.
Для нас я хочу затишний будинок.
На свята де зберемо всю родину
І в ньому буде радість, буде свято
Коли у нього принесем свою дитину.
І хочу,щоб казав «Лишень моя!»
Я знаю, що твоя кохана,
І щоб маленька копія твоя
Обнявши ніжно, говорила «мама»!