Та весна мене сильно змінила
Я спочатку його знайшла , а потім загубила
Він показав мені, як добре коли ти кохана
Загоїлись всі рани, та я й не очікувала, що будуть нові шрами
Лиш одна його посмішка зігрівала все
Я жила від дня до дня, коли він прийде
У його погляді, читалось я тебе кохаю
Без сумнівів та я його, ще й досі відчуваю
А потім він дивився на мене, як на дешеву ляльку
Як на доступну для всіх, безкоштовну іграшку
Наче й не було між нами ніколи дотиків
Неспаних разом ночей, довгих розмов, поглядів
В той день змінилось, мабуть, усе в мене
У нього почалось щось краще, напевно
Врізались в пам’ять мені його очі
Оживив в мені все, а залишив лиш спогад про ночі.