є хвилина народження(занадто коротка!)
є і смерті секунда(досить довга..)
і між ними життя:
кожен мірить його власним мірилом.
уявіть безкінечність -
аморфне ніщо, без початку й кінця,
і ось ти - з народженням, смертю -
логічним відрізком між ними -
досконалість!
досконалість на фоні аморфних
ніщо безкінечності..
і між ними життя:
кожен мірить його власним мірилом.