Падав сніг.
Вона йшла назустріч. Вкрита сніжинками,
була схожа на снігову королеву,
тільки не холодну, як у казках,
а неймовірно близьку і теплу…
Здається, посміхнулася!
Чи, може, то сніг потрапив у очі?
Перший сніг!..
Це щось неймовірне, - маленьке диво!
Падає… на людей,
на дерева, на втоптані машинами
дороги, на тротуари,
робить все чистим, ніби,
захищає від зла…
Падає… і майже відразу – помирає…
Перший сніг…
А дерева?
Дерева, які вперше одягають
білосніжне вбрання;
Хіба не варто чекати зиму, щоби їх побачити?
Хіба не варто жити заради любові?